Adgang til bil, noget mange ville ønske

I de gode gymnasietider er der mange situationer hvor man elsker at have adgang til en bil. Men det går ikke uden kørekort.

Et kørekort kan gøre, at du kan køre rundt med vennerne

Det kan godt give lidt social status at kunne køre rundt med venner og andre kammerater fra gymnasiet. Og dette gælder selvfølgelig ikke hvis det er rundt på bagsædet af din cykel der er tale om. Dette kan dog være et hit efter fester hvis folk har glemt deres cykel og ikke kan komme hjem fordi, at de bor langt væk i Holstebro, men dette er en anden historie. For når du efter skole lige skal ned på den lokale drive in så er det altså bare lidt sjovere hvis man med sit kørekort har gyldigt hjemmel til at gøre rundt med de fire hjul i den benzindrevne maskine. Og der vil altid være en i klassen som er den første til at få kørekort og lige pludseligt vil denne person være meget populær og lige pludseligt få mange venner. For alle dem, som bor i Holstebro, ligesom vedkommende, den ældste, der har fået kørekort vil lige pludseligt også køre med denne person fordi, at det gør det lidt nemmere at komme hjem. Her er det, at det kan være smart at lave en slags forretning ud af det. For du kan se på hvad priserne for en bus- eller togbillet er. Og med dit kørekort i hånden har du magten til at køre med hvem som helst hjem fordi, at du kan tilbyde en billigere pris.

Et kørekort kan være en god forretning

Hvis man forstår at udnytte situationen så kan det være en rigtig god forretning at have et kørekort. For lige pludseligt kan du være privatchauffør for samtlige mennesker i Holstebro og det er ikke så ringe endda. For da du jo er den ældste er du den eneste der rent faktisk har et kørekort. Og alle dem, som endnu ikke har fået et kørekort og kører rundt på deres børnecykler eller endda kun går, tager bus eller tog, de vil meget gerne betale dem penge for at køre dem hjem til hvor de bor. Hvis man alligevel betaler 100 kr. for en busbillet kan man ligeså godt betale en 50’er for at blive kørt hjem i bil af en der rent faktisk må køre fordi, at vedkommende har kørekort. Man kan tilføje ekstra serviceydelser så som at blive kørt lige til døren. Dette kunne for eksempel koste 5 kr. og er jo også noget, som aldrig sker hvis man tager tog eller bus fordi, at her skal man altid gå i noget tid ligemeget hvor tæt man bor på stationen. Noget andet du kan tage ekstra for det er at transportere vedkommendes cykel. Det tager jo tid at fastspænde en cykel og da du skal have noget ud af at du har et kørekort kan du lige så godt bede dine passagerer om at betale en skilling ekstra for dette.

Læs mere på http://xn--anitaogsrenskreskole-holstebro-sbdf.dk/

© 2021 MP Sejl. All rights reserved.