Autoværksteder i Lyngby og omegn

En gang om året så har alle automekanikerne på mange autoværksteder rundt omkring i Lyngby mulighed for rigtigt at skeje ud.

Til fastelavn på autoværksted kan du se løjer

Livet går sin gang i verden og også på dit lokale autoværksted. Her går dag efter dag med ret meget de samme opgaver. Der bliver ordnet biler, som har kørt rundt i Allerød og der bliver pudset og poleret og hevet af og puttet på og hængt nye nøgne damer på væggene i dit autoværksted. Men en gang om året vil et sådant autoværksted drastisk ændre karakter. Ja faktisk så meget, at du vil tro, at du er gået forkert når du går ind på det autoværksted du ellers kender så godt fordi, at du er der ofte. Udefra vil det nok ligne sig selv meget, men idet du træder inden for og lægger fortovet på gaden i Lyngby bag dig vil det gå op for dig, at der er noget anderledes ved dit autoværksted. Det første du vil se er kattene. De vil løbe rundt om fødderne på dig og have menneskemasker på. Dette er med garanti ikke et syn du tidligere har set på dit autoværksted eller andre steder i Allerød for den sags skyld. Desuden vil du lægge mærke til, at kattene ikke blot har masker på, men også er klædt ud! Størstedelen af dem har blå smækbukser med oliepletter på og du har nok selv gættet det – de er klædt ud som de automekanikere, der normalt går rundt i dette autoværksted.

Katten af tønden i dit autoværksted

Da du træder ind er du faktisk i ordet bogstaveligste betydning mundlam og ikke et eneste ord slipper fra dine læber. Egentligt er du også en smule bange for er der overhovedet nogle her du kan snakke med, for du kom jo sådan set på autoværksted for at aflevere din bil, som har fået en bule, men mon også kattene tager sig af dette når nu det er fastelavn. Men du finder ud af, at du endnu ikke har fået den største overraskelse, hvilket går op for dig da du ser alle mekanikerne gå rundt klædt ud som katte. Og de er mere gennemførte end man normalt ser for der er ikke blot tale om maske, ører og hale. Nej de går skam rundt i dette autoværksted med heldrager på, ja faktisk føler du pludseligt at de rent faktisk er katte. Du vender dig rundt for at se om der er nogle andre fra Lyngby ude på gaden, der er vidner til denne mærkelige situation, det er der ikke umiddelbart. Du bliver efter noget tid inviteret indenfor at kattene, for mekanikerne snakker slet ikke i al den tid du er der. Der bliver slået katten af tønden, men på dette autoværksted er det dog ikke en kat der er inde i tønden, som det jo ellers normalt er. Det er en masse minibiler, som er inde i tønden og som en heldig kat vinder.

© 2021 MP Sejl. All rights reserved.