Fem fordele ved en tømrer

Hvis man står over for et nybyggeri eller en renovering, så er det altid en spændende opgave. Men den kan også være meget overvældende at stå med selv. En tømrer i Odense og Odense S står altid klar til at hjælpe dig og give dig vejledning. De har styr på de seneste teknikker og har mange års erfaring de kan trække på. Der er mange fordele ved at få professionel hjælp og der er mange tømrer i Odense og Odense S.

Fordele

– De er professionelle og de har en uddannelse inden for faget. De har styr på deres værktøj og hvilket materiale der er bedst at bruge til pågældende projekt. De har ofte arbejdet inde for faget i rigtig mange år og de kender til alle mulige former for teknikker som kan være en hjælp til netop dit projekt.

– De kan give råd og vejledning, da de ved meget om faget. De har prøvet at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver og har derfor også mange forskellige løsningsforslag. De tænker i andre baner end dig, og ser på hvad der er muligt samtidig med du kan få dine forestillinger indfriet.

– De kan se hele byggeriet for sig visuelt, så når du måske har mistet overblikket og ikke længere kan overskue hvad der ville være smart og pænt, så kan de træde til og hjælpe. De ved at selv de helt enkle ting ved en bygning kan have stor betydningen for bygningens helhed. En tømrer kan forestille sig hvordan, for et eksempel, en renovering kan ændre en hel bygnings udtryk, og hvordan man bedst bevarer det oprindelige udtryk.

– En tømrer har ofte mange kontakter inden for byggefaget. Både til glarmestre, vvs folk, isoleringshåndværkere og så videre. Derfor har de altid mange forskellige ekspertiser de kan trække på og få hjælp til hvis der skal mere erfarne eksperter til at kigge på projektet.

– Fordi en tømrer kender sit fag så godt som han gør, kan han også komme med løsningsforslag som du ikke selv havde tænkt på. Gennem en udførlig og detaljeret dialog lytter de til dine forestillinger og kombinerer dem med deres egne erfaringer og ekspertise. På den måde når man frem til et resultat som begge parter kan stå inde for og er tilfredse med.

Tømrer og glarmester i ét

Tømrerfirmaet Thykjær Glarmester og Tømrer er et firma som har kombineret de to bygningsfag og på den måde kan møde langt de fleste forespørgsler uden nogen former for problemer. De har siden 1970 arbejdet på store og små projekter i Odense, Odense S og omegn. De har derfor også meget stor erfaring og er nogle meget kompetente tømrer som man sagtens kan overlade sit byggeri til. De sætter pris på en god dialog så alle kan få så meget ud af samarbejdet som muligt. De ligger et stort stykke arbejde i at tilfredsstille deres kunder og de sætter pris på tilfredshed. De efteruddanner også deres tømrer så de altid er up to date med de nyeste teknikker og løsningsforslag.

© 2020 MP Sejl. All rights reserved.