Forkæl dig selv med shellac i Charlottenlund

Er det længe siden du bare har forkælet dig selv, så kan det være at det er ved at være tid igen. Der er mange danskere der går rundt og arbejder sig selv i stykker, og helt glemmer at være gode ved dem selv ind imellem, og det er et problem. Hvis man skal være klar til at være godt med på arbejdet, være et familiemenneske der får det hele til at fungere, og samtidig have det godt, så er det virkelig en svær balance at skulle lave, hvis det hele skal fungere. Det kan dog blive noget nemmere, hvis man sørger for at være lidt god ved sig selv ind imellem. Det er forskelligt hvordan man er det, men det kan for eksempel være at man er helt vildt glad for at gå en lang tur. Det er en måde hvor man kan få pulsen lidt ned, og slappe helt af, uden at man skal have eller mulige andre til at kontakte en.

At koble af er ikke nemt. Der er så mange der gerne vil have fat i en, og det kan virke som om man blokerer en masse, og bare skubber opgaverne foran sig, hvis man ikke har sin telefon med sig hele tiden, og det kan også godt være at man gør det, men det betyder ikke, at det ikke er tiden værd. Der er nemlig mange gode ting ved at man kommer lidt væk nogle gange, og det kan egentlig også gøre at du er mere effektiv når du kommer hjem, fordi du har mere overskud og mulighed for at give den gas på arbejdet. Derfor kan det være, at det egentlig kun giver god mening, i forhold til at du også skal have arbejdet til at fungere.

Neglelak kan være en af mulighederne

Hvis du gerne vil slappe af, er der som sagt mange muligheder for at gøre det, og en af de ting der er mange der er glade for er, når de kan få lov at få deres negle ordnet. Er du en af dem, så skal du endelig lytte efter nu, for så er der meget at hente ved det. Når du har en hektisk hverdag, er det jo som sagt ganske vigtigt, at du sørger for at få nogle åndehuller ind imellem, og det kan du nemt gøre, ved at få dine negle ordnet. Det er måske ikke alle der forstår hvordan det kan være afslappende, men der er mange der synes at det er rart at sidde ned i en stol, og så bare slappe af, mens ens negle bliver ordnet til den helt store guldmedalje.

Shellac er en anden slags neglelak der egentlig langt hen ad vejen virker som en neglelak som du kender den, men som har nogle fordele som den almindelige neglelak ikke har. For eksempel holder den betydeligt bedre, og det betyder at den bliver ved med at være flot længere, hvilket er en god ting, hvis ikke du får ordnet negle så tit.

© 2020 MP Sejl. All rights reserved.