Hvorfor skal du bruge en VVS’er?

Du kan med fordel spørge dig selv om, hvor vigtigt det er, at vandet og andre vigtige elementer virker i dit hus? Hvis svaret er meget vigtigt, så kan du have meget stor glæde af at vælge en professionel blikkenslager fremfor at udføre arbejdet selv.

Når du vælger at gå den professionelle vej, når du skal have løst et VVS-problem, så vælger du også den sikre rute. Det er en stabil rute uden bump og uhyggelige overraskelser. Når du tager denne vej, så kan du nemlig være sikker på, at projektet bliver færdigt, og at arbejdet bliver udført effektivt af kvalitetsbevidste blikkenslagere, som på ingen måde går på kompromis med kvalitet. Det er en rute, hvor du møder mange professionelle mennesker, som alle vil stå klar med hjælp og råd.

Denne rute, som er fyldt af kompetente mennesker som Strube VVS, er i høj grad også en rute, som ikke får dig i knibe hos lovens lange arm!

Gør det selv løsninger kan være ulovlige!

Vidste du at alt VVS-arbejde skal udføres jævnfør lovgivningen? Det kan måske lyde overraskende for nogen, men gør det selv løsninger kan i visse tilfælde ende i lovovertrædelser. Derfor kan du med meget stor fordel vælge en kompetent VVS’er i Roskilde, Taastrup eller omegn til dit næste projekt.

Hvis du er i tvivl om, hvilke opgaver du selv må løse i hjemmet, så vil denne artikel fremhæve et par stykker, som ikke er tilladt.

Du må ikke selv tilpasse centralvarmesystemet, hvis der render fjernvarmevand i dit system. Du må heller ikke tilslutte dit eget gulvafløb eller lave helt nye VVS-installationer. Ifølge lovgivningen er det også ulovligt at bygge dit eget brugsvandanlæg, dette vil sige, at du ikke må føre vandrør til nye vandhaner med mere.

Disse regler er indført, da det kan have meget alvorlige konsekvenser, hvis arbejde som dette ikke bliver udført korrekt. Så spar dig selv for en masse besvær, og hyr en blikkenslager næste gang du skal have fixet vandhanen! Det kan endda spare dig penge!

En VVS’er kan spare dig penge flere steder!

Har du den billigste løsning, når man snakker om vand og varme? Det er ikke sikkert, at du kender det præcise svar på dette spørgsmål. Derfor kan du have stor glæde af at kontakte din VVS’er i Taastrup- og Roskildeområdet for at få den nødvendige rådgivning. En blikkenslager kan nemlig skære ned på dine store vand- og varmeregninger, hvis din løsning ikke er den mest spare venlige!

Har du et varmeanlæg? Hvis svaret er ja, ved du så, om det er indstillet korrekt, således at du sparer flest mulige penge? Hvis svaret er nej, så ring til din lokale VVS’er! Det er nemlig i rigtig mange tilfælde muligt at få lavet et billigt varmetjek, som kan spare dig en masse penge i fremtiden.
Så hvis du gerne vil være en lovlydig borger, gerne vil spare penge og gerne vil spare tid og energi, så ring dog til din blikkenslager!

© 9147 MP Sejl. All rights reserved.