Det ikoniske bilmærke – Jeep

Jeep er en af de mest ikoniske amerikanske mærker af et produkt på markedet i dag. Det, der begyndte i Butler, Pennsylvania i 1941 i sidste ende ville ændre verden med et af de mest alsidige køretøjer nogensinde oprettet, Jeep. Oprindeligt bygget af American Bantam Car Company, blev de første Jeeps testet af den amerikanske hær og fik til sidst mulighed for at lande en offentlig kontrakt på at producere de lette terrængående militærkøretøjer.

Den første Willys MB Jeep blev produceret i 1941 for den amerikanske hær, og det var ikke før 1945, at en civil model blev introduceret. Disse pionerer i sport køretøj fik hurtigt en kultstatus som den primære letvægts 4-hjulstræks køretøj til den amerikanske hær og allierede styrker under Anden Verdenskrig.

I over 70 år, har Jeep udviklet sig til de krav, den moderne æra stiller, mens der opholder sig en loyal tro mod deres rødder og efterfølgende udvikle en af de mest loyale fan baser i ethvert køretøj på vejene i dag. Den legendariske præstation og de mange off-road evner i Jeep er uovertruffen og gør Jeep til det perfekte køretøj, hvis det ikke er en nem eller ren opgave. Jeep har et stort udvalg af biler at vælge imellem. Wrangler repræsenterer sjov og frihed, en Jeep, der vil få dig hen, hvor du ønsker at køre, når andre køretøjer ikke kan.

Jeep – Grand Cherokee

Den 2016 Jeep Grand Cherokee er en stor familie bil, bare en, der er også potentielt klar til at gå off-road, trække et påhængskøretøj eller lejlighedsvis, gøre ting der er mere arbejdshest lignende end du ville forsøge i de fleste andre typiske familiebiler. Grand Cherokee har udviklet sig pænt i årenes løb, holdt den robusthed, men vokset sig mere overdådige indeni. Selvom ligesom næsten alle off-road klargjorte køretøjer af sin art, vil de fleste ejere finde trøst i at vide, hvad det kan gøre selv om de ikke er sandsynligt. Den tilbyder muligheden for et lille eventyr udenfor asfalten.

Når det er sagt, betaler man også stort for Grand Cherokee overlegne evner. Dens kørsel er komfortabelt, håndteres rimeligt godt, og har et fantastisk luksuriøst interiør.

Jeep forhandler – AT Biler

Netop nu er AT biler A/S, mere end klar til at tjene din virksomhed og gøre dig en kunde for livet. Dette med henblik på salg af Jeep, Chrysler, Dodge, samt service, reservedele og tilbehør, ønsker de at være en Jeep og Chrysler forhandler, som du har tillid til med nye køretøj.

Hvordan kan AT biler A/S hjælpe dig i dag? Auto finansiering, køretøjsgarantier, autoriserede Jeep forhandlere, garanti og tilbagekaldelses reparationer, OEM dele & OEM tilbehør. Derudover Jeep & Chrysler service, leasing, handel vurdering, kredit skøn, ny Jeep, ny Chrysler, brugte biler, brugte lastbiler, eller brugte SUV’er. AT Biler A/S opererer indenfor trekantsområde, hvilket inkluderer, Vejle, Horsens, Fredericia og Give. De tilbyder en lang andre service muligheder, og er de eneste forhandlere af Jeep i trekantsområdet. Med mange års erfaring og markedsdominans, gør det dem til et fornuftigt valg af Jeep forhandler.

© 2021 MP Sejl. All rights reserved.