Stenslag?

Du kender det… du kører stille og roligt med udsigt over de smukkeste marker og træer, solen skinner og det bumler hyggeligt på den idylliske grusvej – men pludselig forstyrres udsigten af en stor revne i forruden. Stenslag forekommer, når man mindst venter det, og det kræver en ny forrude. Bestil tid til at få en ny forrude på Djursland, så du kan nyde sommerens udsigt uforstyrret.

Få ny forrude i dag

Det kan ikke vente, når der skal skiftes forrude – pludselig spreder revnen sig til flere i et stort spindelvævsmønster, og det bliver farligt for trafiksikkerheden. Få skiftet din forrude mens du venter, det tager ikke lang tid, og mekanikerne klarer det på værkstedet i både Vejle. Hører du et stenslag uden at ruden revner, så kig forbi og få tjekket, om det kan betale sig at få en ny forrude med det samme. Sommetider kan et tidligere stenslag være skyld i en senere revne, så ofte er det lige så nemt at få ruden skiftet med det samme. Selvom du ikke kører på grusveje eller andre ikke asfalterede overflader, så er der altid risiko for stenslag, og det handler om at reagere med det samme, når man hører det velkendte ’klak’ på forruden. Vent ikke – få en ny forrude i dag og undgå de store revner i forruden på sommerferien.

Fordi!

Ny forrude: Fordi du ikke bør sætte dit eller andres liv på spil med dårligt udsyn gennem forruden. Man kan måske vende sig til at ’kigge udenom’ pletter med is på ruden eller skidt fra fluer, men en revne er en langt mere seriøs ting, som man bør tage alvorligt. Som bilist har du pligt til at tænke på dine medbilister, og en rude uden revner bør være minimum. Tag ansvar og få din forrude skiftet – det koster ikke meget, og du kan få det lavet, mens du venter. Hvis du handler hurtigt, når du oplever stenslag kan du i en periode måske nøjes med at få forruden repareret. Du har først brug for en ny forrude, hvis der er risiko for, eller der allerede er kommet revner. Det er naturligvis billigere at få repareret end udskiftet, så kom forbi et af værkstederne og få en hurtig vurdering af, om det er nødvendigt med en ny forrude, eller om det kan vente.

Kan du selv skifte?

Du kan ikke selv skifte din forrude – medmindre du er mekaniker og har det rette værktøj, naturligvis. En ny forrude skal som alle ruder behandles forsigtigt, og det mindste fejltrin kan få ruden til at gå i stykker. Ruden skal passe præcis og tætnes grundigt – det kræver erfaring og det rette håndelag. På værkstederne i Vejle er der ofte reservedele hjemme, så du kan få skiftet ruden inden for kort tid. Kort sagt: Lad fagfolk håndtere det, når du har behov for en ny forrude. Kig forbi ét af værkstederne i dag og få en ny forrude.

© 2021 MP Sejl. All rights reserved.