Vælg den rigtige studenterkjole

Det er en stor ting at få huen på, en stor dag, og en uforglemmelig tid. Ikke mindst fordi den uden tvivl bliver dokumenteret med at hav af billeder, som vil følge dig for evigt. Derfor er det også vigtigt at være tilfreds med hvad end for et studenter-outfit du vælger.

Besøg BYIC.dk og find din nye studenterkjole.

Kjolen til din sidste eksamen

Ikke nok med du skal finde en sød studenterkjole, så skal den også være passende når du sidder foran din lærer og censor til sidste eksamen. Det går ikke, at den er gennemsigtig eller voldsomt nedringet. Du skal virke sikker på dig selv, og se anstændig og pæn ud. Derfor skal du vælge en kjole som du føler dig godt tilpas i, for du har helt sikkert nerver nok på i forvejen, og du skal ikke bruge tid på at bekymre dig om, hvorvidt din kjole sidder som den skal.

Et stort udvalg

Når du indleder jagten på den perfekte studenterkjole, skal du vælge nøje. Hvad er din stil, og hvad vil du gerne udstråle? Derudover skal du også overveje, hvad du gerne vil have på til, heriblandt både smykker, en jakke, sko osv. Hvis du i forvejen ved, at du skal matche kjolen med noget bestemt, er det et godt udgangspunkt. Ellers må du indsnævre jagten efter dine præferencer om, hvad du kan lide at have på, som f.eks. en langærmet kjole, en kjole med v-hals, en slå-om kjole eller måske en midi kjole.

Du behøver ikke holde dig til én studenterkjole

Studentertiden er sød, og den varer længe. Derfor behøver du ikke nødvendigvis at holde dig til én studenterkjole, da der helt sikkert er en række af begivenheder du skal til i løbet af din studentertid. Du kan sagtens vælge en simpel og stilsikker kjole til selve dagen du bliver student, og som du passende kan have på til sidste eksamen. Men så kommer der naturligvis også et hav af andre ting, hvor du kan være iklædt hvidt såsom dimission, studenterkørsel og afslutningsfest. Til dimissionen kan du med fordel gøre mere ud af det, og vælge en lidt finere kjole, måske med nogle søde blonder eller i noget let og svævende stof, som du uden tvivl vil finde behageligt at have på. Til fest på dit gymnasium eller hos en af dine venner kan du give style dig helt op, iført en flot hvid studenterkjole. Her behøver du ikke tænke ligeså meget over fremtoning, og det er okay at være mere nedringet eller lårkort en til f.eks. sidste eksamen. Når du skal på studenterkørsel skal du også huske at have vejret med i dine overvejelser. Det kan være koldt i din studenterkjole på en vogn i det fri, hvis ikke temperaturene er til det. Her kan du igen overveje om dit outfit skal passe til andet såsom sko eller jakke. Du kan også overveje om du egentlig skal have kjole på – mange vælger også at have et sæt på, eller måske en fin hvid overdel og et par bukser til.

© 6401 MP Sejl. All rights reserved.